Ezt a hirdetést archiválták.

Érden, csendes zöldövezeti mellékutcában 3 szobás jó állapotú ház! Érdeklődni: 0620 377 8949

Érd Sasváros
7 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3414575
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 75
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Érden, csendes zöldövezeti mellékutcában 3 szobás jó állapotú ház!
Érdeklődni: [------]
Budapest agglomerációs övezetének egyik legkedveltebb részén Érden, Autóval Budapest határától 12 km-re, kb. 25 percre Budapest belvárosától (Lánchíd), pár percre az M0-ástól, a 6-os és 7-es úttól, és az M7-es M1-es autópályától, valamint tömegközlekedéssel kb. 35 percre a 4-es metró vonalától, csendes, alacsonyforgalmú zöldövezeti mellékutcában eladó, egy 1996-ban épült, műszakilag, esztétikailag és szerkezetileg  jó állapotú, 734 nm-es összközműves hangulatos növényzettel telepített telken fekvő, 75 nm alapterületű + 75 nm beépíthető tetőtérrel és 30 nm-es garázzsal rendelkező, egy szintes, hangulatos, jelenleg 1 nappali + 2 külön nyíló szobás, napfényes, csendes, kiváló beosztású, amerikai konyhás, gázcirkó + fatüzelésű cserépkandalló fűtéses, jó állapotú önálló családi ház.
Az összközműves telek egy csendes alacsonyforgalmú mellékutcában helyezkedik el. 
A szomszédoktól jól szeparált, hangulatos növényzettel, óriási öreg diófával, örökzöldekkel és gyeppel telepített. Található a telken még egy különálló garázs, kertisütő, kerticsap a locsoláshoz, valamint elektromos kapu az autóbeállóhoz.
Az épület 1996-ban épült, tégla falazattal, betonfödémmel, hőszigetelő vakolattal, réz villanyvezetékeléssel, Lindab típusú tetőcserépfedéssel, Vailant típusú gázcirkó fűtéssel, különálló száraz garázzsal.
"B" kategóriás energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.
Az épület minden helysége ablakos. Jelenleg 3 szobás, de a tetőtér beépítésével a lakó terület és a szobaszám kb. duplázható, akár két generáció szeparált együttélésére is alkalmassá tehető. 
Hangulatos napfényes hajópadlós kertre néző nappali, napfényes parkettás külön nyíló szobák, tágas ablakos berendezett és gépesített amerikai konyha + étkező + spájz, ablakos kádas fürdőszoba, külön WC, riasztórendszer, biztonsági ajtó, különálló garázs, gáz-cirkófűtés, fatüzelésű cserépkályha-kandalló, kitűnő beosztás, alacsony rezsi költségek (fűtés télen kb. [------] Ft) és nagyon jó ár-érték arány jellemzi.
A szomszédság kedves rendezett megbízható és jól szituált. Megjegyezném hogy egyikük egy roma család, ha esetleg valakinél ez kizáró okot jelent, kérem ne keressen!
A település fejlesztései, kitűnő elhelyezkedése és adottságai, a környék hangulatos különleges mivolta és a ház kiváló adottságai, valamint az átalakításban rejlő lehetőségei és nagyon jó ár-érték aránya okán befektetésnek is ajánlható. 

Kérésre további képeket illetve alaprajzot küldök.

Ár: 17.9 M.Ft
Érdeklődni: [------]

KÉRNÉM, HOGY INGATLANOSOK NE KERESSENEK!!! TÉNYLEG NE!

Köszönöm :)

Elhelyezkedés
Érd

Sasváros

 
Elhelyezkedés
Érd

Sasváros